Oosterdokskade 135 | 1011DL Amsterdam Centrum, Noord-Holland, Netherlands
020 208 2177
info@thebullamsterdam.nl

Over ons

The Bull Amsterdam is een nieuw restaurant aan de Oosterdokskade in het centrum van Amsterdam, waar u heerlijk kunt ontbijten, lunchen, brunchen en dineren. In 2020 openden wij onze deuren, totdat een paarmaanden later de coronamaatregelen roet in het eten gooide. Nu hopen wij een frisse start te kunnen maken en binnenkort weer op volle toeren te draaien!

Onze specialiteit ligt bij vleesgerechten, zoals heerlijke sappige steaks, burgers en spareribs. Deze worden op Amerikaanse wijze gegrilld in onze speciale broiler, voor vleesgerechten van topkwaliteit. Maar uiteraard kunnen ook vis-, vega- en vegan liefhebbers hun hart ophalen bij The Bull. We schenken verschillende wijnen en bieren voor bij de verschillende gerechten, zo is er voor ieder wat wils.

Ook kunt u bij ons terecht voor een gezellig drankje aan de bar of op ons zonnige terras aan het water. Met de The Bull Amsterdam willen wij u niet alleen voorzien van lekker eten en drinken, maar u kunt bij ons ook genieten van (live) muziek, entertainment en sportwedstrijden op de verschillende schermen. Graag zien wij u binnenkort in ons compleet nieuwe restaurant! 

 

Een impressie van het restaurant en onze gerechten: